Smarter Surfaces

Med små forbedringer for et arbeidsrom der det flommer av kreativitet, idéer og samarbeid.

Whiteboard-tapeter

Magnetiske produkter

Filmlerretsmaling

 

Tilbehørspakke

Case: Napoleon Creative

Case: Soundwave

Case: Pixel Federation

Case: Killashee House Hotel

Med små forbedringer for et arbeidsrom der det flommer av kreativitet, idéer og samarbeid.

Vi mener at miljøet har en stor innvirkning på hvor produktive og kreative vi er. Du trenger ikke den nyeste dyre teknologien for å skape gode rom, men bare små planlagte forbedringer lar deg lage komfortable og funksjonelle rom som tjener sine brukere.

Gjennom å tilføre en funksjonell overflate, for eksempel tusjtavlemaling, utenpå veggflatene i eksisterende rom kan man gjøre om hvilken flate som helst til et arbeidsverktøy. Vanlige støvete svarte tavler, whiteboard-tavler og glasstavler med begrenset størrelse kan erstattes med tusjtavlemaling. Vegger, bord, dører og søyler som males med tusjtavlemaling fungerer som glass- og whiteboard-tavler som man kan tegne og skrive på med vanlige whiteboard-markeringspenner. En whiteboard-flate som males med tusjtavlemaling har den formen og størrelsen du vil, og kan til og med være konveks eller konkav. Tusjtavlemaling ender ikke som farlig avfall i deponier, men tas ut av bruk gjennom overmaling eller tapetsering. Smart Wall Paint har 10 års garanti

Med projektormaling lager du et filmlerret for projektoren, og med magnetisk tapet eller magnetmaling får du vegger hvor du kan feste magneter. Whiteboard-filmer er på sin side lette tavler som er enkelt å ta med seg. Vi tilbyr også utvalgt tilbehør og utstyr.

Smarter Surfaces-produkter anvendes over hele verden.