Kunder

Smarter Surfaces-produkter brukes på kontorer, skoler og hoteller rundt om i verden. Her er noen av kundene våre.

Selskaper

Vi tror at miljøet har stor innvirkning på hvor produktive og kreative vi er. Å skape gode rom krever imidlertid ikke den nyeste dyre teknologien, men små systematiske forbedringer har resultert i brukervennlige, komfortable og funksjonelle rom.

Skoler

Vi ønsker å riste opp det tradisjonelle skoleklasserommet og gjøre lokalene mer allsidige for undervisning. Vi tilbyr verktøy som kan gjøre læring til en virkelig opplevelse. Lokalene trenger ikke å være fullpakket med den nyeste teknologien. Små kreative løsninger kan skape rom for fantasi, læring, kreativitet og samarbeid.

Vi ønsker å skape skoleplasser,
hvor undervisning er enkel og morsom.

Smarter Surfaces-produkter oppfyller skoleverdenens behov. Med våre whiteboardprodukter er det mulig å lage store whiteboards for lærere og for elever. Med projektorfarge blir veggen transformert til en stor skjerm, magnetiske tapeter og farger, for eksempel lager oppslagstavler og whiteboardfilmer er lyse farger som reiser med en bevegelig person. Eller du kan kombinere alle disse funksjonene. Gamle whiteboards trenger ikke å bli ødelagt hvis de blir belagt på nytt!

Smarter Surfaces-produkter brukes på skoler og undervisning over hele verden.

Her er noen av kundene våre.

Vi tror at miljøet har stor innvirkning
hvor produktive og kreative selskaper er.

Ved å legge en funksjonell overflate, for eksempel whiteboardfarge, over eksisterende veggflater til eksisterende rom, kan hver overflate brukes som et verktøy. Vanlige støvete whiteboards og hvite og glassplater i begrenset størrelse kan erstattes med whiteboardfarge. Vegger, bord, dører og søyler belagt med whiteboardfarge fungerer som glass og tavler. Med whiteboardfarge har whiteboardoverflaten den formen og størrelsen du ønsker, til og med konveks eller konkav. Whiteboardfarge havner ikke på søppelfyllingen som farlig avfall, men blir kastet ved farge eller tapet på nytt. Smart Surfaces farge leveres med 10 års garanti.

Disse selskapene har tatt
kreativiteten til et nytt nivå.